Your Motion
Image default
Offers

Autorijschool De Bilt, Rijschool Vlam!

Ben je woonachtig in De Bilt en wil je graag snel snel je rijbewijs te halen? Kom dan snel langs Rijschool De Bilt. Je kunt om bij ons autorijlessen te volgen. Wij zullen je doormiddel van hoge rijlessen van onze ervaren instructeurs stap voor stap helpen bij het halen van je rijbewijs. Autorijschool De Bilt staat erom bekend dat ze een prettige manier van leren geven, dit is je kans!

Betrouwbare en correcte manier van lesgeven bij Rijschool De Bilt

Onze instructeurs zijn ervaren en weten precies waar ze mee bezig zijn op de weg. Ze proberen altijd een veilig gevoel te geven ook jij je gewoonte, ook al heb je nog nooit eerder in een auto gezeten. Rijschool Vlam  kijkt uit naar een succesvolle samenwerking en hoop dat jij voor ons zal kiezen, wij zullen in ieder geval zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen.

Rijschool De Bilt  met diverse aanbiedingen

Wij van Rijschool Vlam De Bilt hebben diverse aanbiedingen voor jou, ook aan speciale pakketten waarbij een bepaald aantal lessen en een praktijk zit inbegrepen. Er zijn veel mogelijkheden tot het halen van je rijbewijs, ga zelf zelfs goed na welke het beste bij jou verleden. Nog vragen? Neem even contact op met  Rijschool De Bilt  via 06-13568060 of vul

Hoe gaan we in het verkeer tijdens het lessen met een spoedcursus

 

Weet je nog niet of je wilt beginnen met verminderen om je rijbewijs te halen in Utrecht met een spoedcurusus. Bij zo’n grote en drukke stad moet je natuurlijk vlot kunnen rijden. Maar hoe je er mee om met je eerste lessen. Omdat zo druk en vlot gaat in het verkeer, kan je er mee heel erg in stress schieten. Dit is onze rij-instructeurs goed opgeleid en gespecialiseerd met het omgaan van angs en het stress in het verkeer.

 

 

 

Iedereen is van harte welkom

 

Bij ons Vlam is iedereen van harte welkom. Vaak kan je gelijk beginnen met je lessen. Maar wel eens is het zo druk dat je misschien toch in de wachtlijst terecht komt. wij doen er alles aan om zo kort mogelijk te houden voor je.

 

 

 

Slagingspercentage is tijd bovende gemiddeld van Utrecht

 

Onze eigen methodes zul je niet opgaven voor je snel slaagd voor je rijbewijs. Onze instructeur zijn goed betrokken tijdens het verminderen zodat je alles goed snapt en een demo is ook een onderdeel van een les, dat je daardoor beter door hebt wat er mee bedoeld wordt. Jouw vermindering bij Vlam zal daarom gegarandeerd ontspannen verlopen als je bij ons begint met rijbewijs halen.